Reacties

Verhalen van klanten

Onze zoon liep tegen veel dingen aan toen hij in groep 8 kwam, waardoor hij geen succeservaringen meer had. Zijn zelfvertrouwen zakte enorm! We zijn toen in gesprek gegaan met Wilco en hij is daar in november 2019 gestart.
Hij heeft Matrix-coaching gehad over o.a. vervelende gedachten en gevoelens, hoe hiermee om te gaan en het ‘opruimen’ van zijn hoofd, waardoor hij beter kan focussen. Dit was erg helpend voor hem.
Ook heeft Wilco hem begeleid in begrijpend lezen, woordenschat en rekenen. Hij kreeg steeds meer vertrouwen in zijn kunnen.Zo ervaarde hij weer succesmomenten en je zag hem daardoor weer groeien! Hij is nu ‘klaar’ om naar het voortgezet onderwijs te gaan!

Twee tevreden ouders van een (bijna) brugklasser

Ik ben een 3 Havo leerling die altijd al moeite gehad heeft met wiskunde. Vanaf de kerstvakantie heb ik bijles gekregen van Wilco. Ik ben van vieren en vijven naar dikke zevens gegaan. Het was altijd gezellig en ik kreeg op een leuke manier les.

 

 

 

een tevreden havo-leerling

Ik heb op de basisschool moeite gehad met rekenen. Daarom ben ik naar Wilco gegaan. Ik heb veel geleerd van Wilco. Over een paar maandjes ga ik naar de middelbare school. Wilco heeft mij op weg geholpen zodat ik weer zonder moeite met rekenen verder kan. Dankjewel.

een tevreden leerling uit groep 8

 

Ik ben bij meester Wilco geweest nadat ik mijn Gymnasium-advies had gekregen. Alle vakken gingen heel goed behalve spelling. Spelling is wel belangrijk voor het voortgezet onderwijs en vooral voor versterkt Engels en Latijn. Nu gaat het een stuk beter met de hulp van meester Wilco. Ik vind spellingsregels nu een stuk interessanter.

 

een gymnasiast in spé

Ik heb 3 jaar bij De PLEC gezeten.

Het was heel leerzaam. Ik heb er veel geleerd.

Meester Wilco kon super fijn uitleggen. Maar je kwam daar niet alleen om te leren, maar je moet je ook goed voelen.

 “Meester Wilco zei altijd “Eerst goed in je vel, de rest komt later wel.”

Ik heb het daar heel fijn gehad. Bedankt.

 

 

 

een tevreden (bijna) brugklasser

Ik heb voor mijn loopbaanoriëntatie bij Wilco een kijkje in de praktijk mogen nemen. Wat me meteen opviel is dat Wilco de kinderen op hun gemak stelt. De begeleiding begint met een praatje onder het genot van een glaasje ranja met een koekje. De kinderen krijgen de ruimte om zelf te beslissen en goed na te denken (autonomie). Wilco is een enthousiaste en bevlogen begeleider die rust uitstraalt op de kinderen (en volwassenen).

 

leerkracht die zich oriënteert op zijn loopbaan

Op de basisschool had ik veel moeite met rekenen. Toen zijn mijn ouders naar meester Wilco gegaan. Ik vond het fijn en heb van hem bijles gehad. Het was echt superleuk en fijn. Altijd als ik daar kwam, stond er al een glas drinken klaar en mocht ik zelf een koekje uitzoeken. Ik kreeg een uur bijles. Na een half uur deden we een spelletje en daarna gingen we vlot weer door. Ik zit nu in de brugklas. Ik haal hele goede cijfers met wiskunde en rekenen. Allemaal zevens en achten. Ik ben er heel blij mee. Ik begrijp het nu ook veel meer dan eerst. Heel erg bedankt meester Wilco.

een meisje dat rekenen nu lèuk vindt!

Twee jaar geleden kwam ik bij de PLEC in groep 6. Ik had namelijk hulp bij spelling, woordenschat en begrijpend lezen nodig. Door Wilco’s hulp ben ik een stuk vooruit gegaan en heb ik nu het niveau dat ik wil.Verder waren de lessen leerzaam en gezellig.

een tevreden bijna-brugklasser

Onze dochter heeft enkele maanden begeleiding gehad vanuit De PLEC.

We merken dat ze, behalve met rekenen, ook als persoon is gegroeid, met name in het vertrouwen dat ze het gewoon kan!

twee tevreden ouders van een leerling uit groep 8

Onze zoon is het afgelopen jaar in groep 8 door Wilco begeleid. Vanaf het allereerste gesprek hadden wij als ouders direct het goede gevoel. In dit gesprek konden wij aangeven waar wat ons betreft de verbeterpunten lagen. Daarnaast heeft Wilco ook contact gezocht met de school om samen met de lerares een plan van aanpak te maken. Wij zijn steeds keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Dit gebeurde middels mail en persoonlijke gesprekken. Hij is gedurende een jaar 1 tot 2 maal per week naar Wilco geweest. Nooit met tegenzin. Hij vond het altijd leuk om samen met Wilco te werken en ook op zijn tijd een spelletje (wel met een idee) te spelen. Wij zagen hem op meerdere vlakken groeien en niet alleen op school. Onze zoon gaat vanaf dit jaar naar het voortgezet onderwijs.

twee tevreden ouders